Смола за обемни стикери

Епоксиден ДОМИНГ™ PRO

Епоксиден ДОМИНГ™ PRO

Прозрачна смола, за заливане на обемни стикери.Тази смола е предназначена основно за производителите..

81,60 лв. Без ДДС: 68,00 лв.

Епоксиден ДОМИНГ™ ТЕСТ

Епоксиден ДОМИНГ™ ТЕСТ

Малка опаковка с прозрачна и еластична Епоксидна смола за заливане на обемни стикери.Тази смола е пр..

38,98 лв. Без ДДС: 32,48 лв.

Пълнител Епоксиден ДОМИНГ™ 50ml

Пълнител Епоксиден ДОМИНГ™ 50ml

Пълнителят съдържа 50мл. Епоксиден ДОМИНГ™ в съотношение 2:1.Използването на артикула осигурява..

25,08 лв. Без ДДС: 20,90 лв.

Показани са от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 страници)

Ако търсите най-добрата епоксидна смола за изработка на обемни стикери, опитайте Епоксиден ДОМИНГ™!

За проекти, които изискват висококачествена и кристална смола, Епоксиден ДОМИНГ™ е нашето най-добро предложение. Нашата система от епоксидна смола и втвърдител гарантира, че получавате прозрачен гланцов купол с перфектната дебелина, който придава изключителен ефект върху разнообразни продукти. Тази технология е идеална за стикери, рекламни материали, значки, ключодържатели, снимки и магнити, превръщайки обикновените предмети в запомнящи се, атрактивни артикули.

Нашият продукт, Епоксиден ДОМИНГ™, е изработен да бъде саморазливен и лесен за използване, с оптимален вискозитет, който го прави предпочитан избор за изработка на обемни стикери със смола. Нашата смола не изисква използването на машина за обемни стикери за да постигнете качество в производството на 3D обемни стикери, наричани още логотоп стикери, лого капки и разни други търговски имена на обемни стикери.

Издръжливостта на Епоксиден ДОМИНГ™ е доказана в множество приложения, включително в производството на мебели и оборудване, където е необходима постоянна маркировка. Способността на смолата да се самовъзстановява от малки драскотини е плюс и обемните стикери продължават да изглеждат като нови с времето, повишавайки стойността на Вашите продукти.

За модната индустрия, използването на обемни стикери върху закачалките, като част от презентацията на продуктите предоставя уникален първичен тактилен контакт, който усилва впечатлението на клиента от закупения продукт. Споделете Вашето послание с привлекателна визия и дълготрайно усещане чрез нашата епоксидна смола.

Нанасянето на смолата е лесно, с възможност за ръчно нанасяне или чрез използване на автоматизирано дозиращо оборудване. Това гарантира прецизност и съвършен завършек на Вашите обемни стикери. С Епоксиден ДОМИНГ™, резултатът е ясен: прозрачен купол, който подчертава Вашия дизайн.

ВАЖНО:

ХЕРА Адвертайзинг ООД не предоставя изрични или подразбиращи се гаранции по отношение на предлаганите продукти! Информацията на сайта се основава на нашия опит и наблюдения, както и на информация предоставена от наши доставчици и подизпълнители и може да се счита за надеждна. Въпреки това, не е изрична или подразбираща се гаранция по отношение на точността на предоставените данни, крайните резултати които трябва да се постигнат при използването им, или че всяка такава употреба няма да наруши патент или полезен модел. Посочените свойства са типични стойности и не са предназначени за изготвяне на спецификации. Информацията се предоставя под условие, че лицето което я ползва, трябва да направи собствени проби и/или тестове, за да определи годността и за неговите конкретни цели.